E-sigaret kopen via het internet

      Reacties uitgeschakeld voor E-sigaret kopen via het internet

Een E-sigaret kopen was nog nooit zo populair in ons land. ST Beap zag een toenemend aantal kopers van E-sigaretten en zag tegelijk dat het kopen van pakjes Marlboro of Camel minder populair is. Per saldo schrijven deze sigaretfabrikanten nog wel dikke winsten, maar als je kijkt naar de verkoopaantallen zie je echt een dalende lijn. Enfin, terug naar het E-sigaret kopen. Want waar kan je dit nu het beste doen? Is een sigarenboer in de stad ook voor E-sigaretten het geschikte adres. Het antwoord luidt ‘nee’. In de komende alinea’s zal ik je uitleggen waarom E-sigaretten beter op een andere plaats gekocht kunnen worden.

De (gevolgen van de) E-sigaret

Allereerst even een korte introductie van de E-sigaret. Hoewel ik denk dat bijna iedereen nu wel weet wat zo’n sigaret is, wil ik het je niet onthouden. Een E-sigaret is een sigaret waarbij je geen tabak oprookt, maar die je rookt op basis van een vloeistof. Het grote voordeel hieraan is dat het een stuk gezonder is. Je rookt namelijk geen tabak en krijgt geen (grote hoeveelheden) nicotine binnen. Doordat roken de laatste jaren steeds meer bekend is komen te staan als een activiteit die erg slecht voor de volksgezondheid is, zijn steeds meer mensen overgestapt op de E-sigaret. Overigens is een E-sigaret duurzaam en is het E-sigaret kopen dus over het algemeen een activiteit die je eens per (paar) jaar verricht.

Waar aan te schaffen?

De sigarenboer is passé als het aankomt op het E-sigaret kopen. In plaats daarvan kan je het E-sigaret kopen veel beter via het internet doen. Er zijn tal van webshops die deze sigaretten aanbieden. En al deze shops zijn een stuk goedkoper. Hoe dat komt? Webwinkels hoeven niet te denken aan personeelskosten (veel webshops zijn initiatieven van individuen) en huurkosten. Die kosten worden dan ook niet doorberekend in de prijs bij het E-sigaret kopen.