Snel van hangende oogleden af: Een ooglidcorrectie biedt uitkomst

      Reacties uitgeschakeld voor Snel van hangende oogleden af: Een ooglidcorrectie biedt uitkomst

Als je last hebt van hangende oogleden kunnen meerdere oorzaken hieraan ten grondslag liggen. Niet alleen kunnen hangende oogleden erg vervelend zijn omdat je er een vermoeide blik door krijgt, maar ook omdat deze een aantal fysieke ongemakken met zich mee kunnen brengen.

Een veel voorkomende behandeling is de ooglidcorrectie. Hoe gaat deze behandeling in zijn werk en wat zijn de voordelen ervan?

Waar kan ik terecht?

Een ooglidcorrectie kan tegenwoordig op veel locaties worden uitgevoerd. Zo hoef je niet meer speciaal meer naar het ziekenhuis, maar kunnen ook veel speciaal opgeleide huisartsen de behandeling uitvoeren.

Zo kun je bij Huisartskliniek kun je op meer dan zestien locaties in heel Nederland een ooglidcorrectie laten verrichten. In welke steden dit kan lees je hier: https://www.huisartskliniek.nl/behandelingen/chirurgisch/ooglidcorrectie

 

De Behandeling

Vaak wordt er gedacht dat de ooglidcorrectie een zeer ingrijpende ingreep is. Echter valt dit in de praktijk vaak erg mee. Het enige wat de art in principe doet is een klein deel van de huid verwijderen.

Nadat de huid is verwijderd wordt deze weer dichtgehecht. Een aantal dagen kan dit een klein beetje pijn met zich meebrengen, maar u kunt uw dagelijkse activiteiten gewoon weer oppikken en bijvoorbeeld naar uw werk gaan.

 

Het Resultaat

Na een paar dagen ziet u direct resultaat. Een jongere uitstraling en een frisse blik zijn dan al zichtbaar. Maar hiernaast zult u ook vele malen minder last hebben van zware ogen. Hiermee wordt de hoofdpijn die u kunt ondervinden verlicht en zult u minder moeite hebben met het lezen van boeken en teksten.

Heeft u dus ook last van zware of hangende oogleden? Nu een ooglidcorrectie toegankelijk is voor een brede doelgroep is dit dé behandeling bij uitstek om uw ongemakken te verminderen.

Meer handige tips over gezondheid? Lees dan ook onze andere blogs.